[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

8. Bill a neznámí pokemon


(TENTO DÍL VÁM ASI HODNĚ PŘIPOMENE TEN ZE SERIALU JE TO NASCHVÁL)

Jerry a Diana šli do Cerulean City, ale co osud nechtěl stratily se. Jerry chtěl objevit něco nového, takže se roběhl tím směrem kam se mu zachtělo. "Jerry počkej !!" volala za ním Diana. Jerry zastavil a Diana k němu doběhla. "Hele támhle je něaký maják !!" řekl Jerry. "Půjdem se tam podívat, a zeptat se na cestu" řekla Diana. "Heej stůjte !!!" ozvalo se za nimi, hned jak Diana dořekla 'zeptat se na cestu'. "Vy jste trenéři Pokemonů ???" zeptal se. "Ano jsme" odpověděli Jerry a Diana. "A nemáte někdo Buterfree ?? Chtěl bych vymněnit Eeveeho za Buterfree" řekl ten kluk. "Tak fajn já ti ho vyměním" řekl Jerry.

***

Výměna proběhla hladce, a to už naši hrdinové stojí před tím majákem. Zazonily a otevřel jim něaký mladý chlap. "Ahoj já jsem Bill pokemoní badatel" představil se. "Já jsem Jerry z Pallette town.." řekl Jerry "A já jsem Diana z Pallette town" dodala Diana. "Vy jste trenéři pokemonů ?? A tak to jste první pokemony dostali od profesora Oaka že ??" zeptal se a Jerry i Diana přikývli. "Potřebovali by jsme poradit kudy se dostaneme do Cerulean city a taky bychom si chtěli zavolat" řekl Jerry. "Samozřejmě, támhle je videotelefon" řekl Bill, a ukázal na stůl kde stál telefon s obrazovkou.

***

Jerry vytočil Oakovo číslo. "Dobrý den profesore." řekl Jerry. "Ahoj Jerry odkud voláš ??" zeptal se když viděl že není v pokecentru. "Jsem u Billa v majáku" odpověděl Jerry. "Aaaaleee ty jsi u Billa ??? Prosím dej mi ho k telefonu" řekl Profesor. "Dobrý den Profesore Oaku, potřebujete něco ??" zeptal se Bill "No Bille ponauč mí malý přatelé o Pokemonu, určitě se od tebe můžou lecos naučit" řekl Oak. "Dobře profesore, to je výborný nápad" odpoveděl Bill s úsměvem.

***

Bill Jerrymu a Dianě, udělal malou pokemoní přednášku. "Zatím je známo něco přes 130 Pokemonů, ale ani to není konečné číslo. Získali jsme kontakt s něakým dalším Kontinentem, jménem Jhoto. Prý je tam přes 250 pokemonů, ale zatím se o tom jen spekuluje, protože tam ještě nikdo nebyl. Je tu i mnoho vzácných, až legendarních pokemonů. Jsou to třeba..." ale než to Bill dořekl ozvalo se hlasité zařvání. "Už je tu zase !!" řekl Nadšeně Bill. "Pojdte semnou !!" řekl jim a běžel nahoru na střechu.

***

Když tam došli Jerry a Diana byly ohromeni. K majáku pomalu šel něaký obří pokemon. "Ten za mnou už něakou dobu chodí" řekl Bill. Jeho řev byl velmi pronikavý. "Chce se kamarádit, říká: 'Chci být tvůj přítel. Budeme přátelé !!' a já mu odpovídám že budem." Jerry a Diana stojí bez hnutí.

***

Druhý den ráno u Jerry i Diana byly připraveni jít dál. Šli směrem na Cerulean city, ale volal za nimy něaký kluk. "Nedáte si zápas 2na2 ??" zeptal se a Jerry i Diana přikývly. "Já si volím Eeveeho" řekl Jerry. "Já si volím Zubata !!!" zvolala Diana "Bojujte Gastly a Abro !!" řekl ten kluk. "Takže zubate Bite na Gastliho !!" řekla Diana. "Eevee quick atack na Abru !!!" poručil Jerry. "Abro Confusion na Eeveeho, Gastli Lick na Eeveeho !!" řekl Chlapec. Gastly zaútočit nestihl protože ji Zubat odrovnal. Ale Abra ta se nedala a Eeveeho odrazila zmatením. "Zubate Bite" poručila Diana "Eevee tackle !!" řekl Jerry. "Abro Psychic Beam !!!" řekl kluk. Abra odrovnala zubata i Eeveeho jedním silným psychiykýma vlnama. "Děkuji za zápas !!" řekl kluk a odešel.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní