[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

11. Nejlepší přátelé


Jerry si to kráči do Safron City a myslí na Dianu. 'Co se jí stalo že se takhle rozhodla ??? Proč ??? Já to nechápu' říkal si pořád dokola. V tom se ale za nim někdo objevil. "Ahoj Jerry !!!" ozvalo se a Jerry se prudce otočil. Byl to jeho nejlepší kamarád Tony.

"Sakra Tony jak rád tě zas vidím" řekl nadšeně Jerry. "Tak Jerry už sem si konečně sehnal svého pokemona a už sem si ho taky vytrénoval" řekl Tony. "Tak co takhle dát zápas ??" zeptal se Jerry a Tony přikývl. "Takže Bojuj Flareone !!" řekl Jerry. "Běž Jolteone !!" řekl Tony. "Takže supr, FLAREONE FlAMETHROWER !!" zaburácel Jerry. "Jolteone Quick Atack" řekl Tony. Jolteon se všem útokům vyhnul a srazil Flareona k zemi. ten omdlel. "Sakra to je síla !" řekl s úsměvem. "Běž Onixi !!" poručil Jerry. "Onixi Tackle !!" řekl Jerry. Onix vyrazil proti Jolteonoj a okamžitě ho omráčil. "Hele není ten Onix něak moc velkej ??" zeptal se Tony. "No Brock měl menšího Onixe" řekl zamyšleně Jerry. "Mimochodem kolik máš odznaků ??" zeptal se. "Zatim jen 2" řekl smutně Jerry. "Já mám taky 2" opakoval Tony. "No dost keců, Bojuj Starmie !!" řekl Tony. "Starmie Water Gun !!" zvolal a Jerry: "Onixi Dig !!" okamžitě zareagoval ale pozdě. Starmie byla rychlejší a Onix padnul. "Sakra. Vrat se !!" řekl Jerry. "Jsi dobrý" řekl Tony Jerrymu. "Díky" usmál se Jerry. "Jo a Jerry kde máš Dianu ??" zeptal se Tony "To neřeš" řekl Jerry a robrečel se. "Ty vado je ti 13 a brečíš kvůli holce" řekl nevjeřícně tony. "Hele kašli nato, já ji mám rád.." řekl Jerry a začervenal se. "Tak to máš hochu prostě smůlu" řekl Tony. Oba chlapci se vydali vpřed.

***

Jerry a Tony si to takhle vykračujou ale před nimi se objeví stádo Ursaringů. "Doprčic kde se tady tyhle Pokemoni vzaly ?? Co to je ??" zeptal se Jerry POkeDexu "Ursaring. Díky svým schopnostem rozpoznat jakoukoliv vuni dokáže neomylne najít jakoukoliv potravu, i když je zahrabaná hluboko v podzemí" řekl PokeDex. "Tento pokemn je z Jhoto" dodal. "Sakra, Bojujte Cyndaquile, Abro, Staryu, Jolteone !!" řekl Tony "Vy taky Gastly, Krabby, Onixi, Flareone !!" Dodal Jerry. "Skuste je něak zneškodnit !!" řekly oba chlapci najednou. Ohnivvý pokemoni vysílaly Flamethrower, Vodní zase Water Guny, Blezkový vyslal ThunderBolt, Psychická Abra zase PsyBeam kamený ONix RockThrow a Duchovní Gastly NightShade. Ursaringové používaly Faint Atacky. Pokemoni obou chlapců padaly jak hrušky ze stromu. Ale najednou se tam objevily ještě: Zubat, Bulbasaur, Slowbro a Pinsir. Mezi oba kluky přišla Diana. "Ahoj, deš právě v čas !!" řekl Tony. "Ahoj Tony dlouho sme se neviděli" řekl Tony. "Diano proč si na mě předtim tak vyjela ??" zeptal se Jerry "Já si to vysvětlím JIndy" odpověděla Diana. Ursaringové už byly všichni tuhý. Každý si jednoho Chytil ale Tony až napodruhé, a šli dál.

***

Jerry, Tony a Diana šli lesem. "Diano tak už kápni božskou, proč si na mě tak vyjela ??? Jak si myslela to že sem tvá zátěž ??? Já myslel že se chceš stát chovatelkou pokemonů takže by ti to jen prospělo..." řekl Jerry. "Promin Jerry, já jsem tu noc v Pokecentru měla sen. Bylo v něm že si mě porazil jako předtim, uplně přesně. Bylo to uplně stejný Boj. Ale pak jsi vyslal všechny sví pokemony a řekl jim aby na mě útočily" odpověděla Diana "To je největší kravina co jsem kdy slyšel žejo tony ??" a spyklenecky na tonyho mrknul "Hele co vy dva víte a já ne ??" zetptala se Diana která si toho všimla "Ale nic" řekl oba najednou.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní