[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

13. Pokeball Go


Jerry, Diana a TOny se procházely ulicemi Saffronu. "Tony, Diano já se musím nachvíly odpojit. Půjdu pryč z města. Večer se uvidíme v PokeCentru" řekl Jerry. "A diano chtěl sem se tě zeptat jestli by jsi mi nevyměnila zubata za Onixe" řekl Jerry a Diana přikývla "Po Onixovi hrozně moc toužim takže jo" řekla.

***

Když měli naši hrdinové Pokemony vyměněný a Jerry už byl pryč z města poohlížel se po něakých Pokemonech. Chtěl hodně trénovat a snažil se aby jich porazil co nejvíc. Už měl zasebou 4 Caterpie, 2 Meatpody, 3Beedrily, 8 Kakun, 4Rataty a 3Reticate. V tu chvíly se mu ale do cesty připletl Treecko. "Tak toho si musím chytit. Bojuj Zubate!!" řekl Jerry. "Zubate Confuse Ray !!" řekl Jerry a ukázal na Treecka. "A ted Zubate Bite !!" řekl Jerry a Zubat se zakoul do Treecka. "A ukonči to Astonishem !!" dodal a Zubat vyslal proti Treeckoj tenkou modrou šipku. "Pokeballe Let !!" řekl Jerry. Pokeball se kymácel ale nakonec se uklidnil a zůstal ležet v trávě. "Výborně" řekl Jerry a usmál se. Ale najednou se za nim objevil něakej Kluk "Ahoj já jsem Brendan. Jsem z Hoenn a při tvém tréningu jsem si všiml že máš Gastlyho. Můj táta je profesor z Hoenn a potřebuje jednoho Gastlyho ale je strašně těžké jej chytit. Nevyměnil by jsi mi ho za Executa ???" zeptal se Brendan "Ne promin já Executa nechci, ale víš co ?? Vem si ho !!" řekl Jerry hodil mu Pokeball a utekl aby si to ještě nerozmyslel. Když tak běží Uvidí e ho pronásleduje i Pikachu. "Let Treecko" řekl Brendan když se zastavil. Pikachu se zarazil ale pak se připravil k Boji. "Treecko Absorb !!" řekl Jerry. Treecko se rozeběhl proti Pikachu ale ten použil Quick Atack a vyhnul se mu. Okamžitě jak se Pikachu zastavil použil ThunderShock. "To je silný Pikachu. Vrat se Treecko !!" řekl Jerry. "Bojuj Charmandere" řekl Jerry "Charmandere Flamethrower !!" dodal. Charmander se krásně strefil do Pikachu. Pikachu ale neomdlel. Použil ThunderBolt a Charmander málem lehnul ale ustál to. Jerry chtěl přikazovat dál když v tom... Charmandera zaplavilo bílé světlo. Začal se zvětšovat a měnit tvar. Během chvilky na jeho místě stál jiný Pokemon. "Charmeleon...hmm tak dobře, Charmeleone Slash !!!" přikázal Jerry. Charmeleon vyskočil dovzduchu a velice brutálně škrábnul Pikachu který se svalil k zemi. Jerry poněm hodil Pokeball ale .... Pikachu se zněj dostal Stál tam a těžce oddychoval. "heh Charmeleone Rage !!!" řekl Jerry. Charmeleon chvíly vypadal vytočeně a nakonec to vypadalo jako by byl pěkně nasranej. Rozběhl se proti pikachu a Fláknul mu jednu přes Ksycht. Pikachu se opjet svalil k zemi a Jerry po něm hodil Pokeball. Tentokrát byl lov úspěšný. Jerry získal Pikachu !! "Ten byl ale sakra silný" říkal si když se vracel do Saffron City.

***

Jerry se objevil v Pokecentru. Byly asi 3 hdiny. "Jerry ahoj" řekly mu Tony a Diana. "Dáte si zápas 6na6 ??" zeptal se. "Ale Jerry ty nemáš 6 Pokem..." ale když si všimla dalších 2 Pokeballů na Jerryho pásku stichla. "Dobře" řpikývly oba. "Tak ale dem ven" řekl a oba přikývly.

***

"Takže Charmeleone, Treecko, Zubate, Krabby, Pikachu do boje !!" řekl Jerry. "Wow ty jsi asi hodně trénoval když jsi chytil...co to vůbec je ??" zeptala se Diana a Zeptala se Dextra "Neznámí Pokemon informace chybí" řekl PokeDex. "To je něaký hodně vzácný pokemon ??" zeptala se Diana "Ne to je Treecko z Hoen. Vyměnil jsem svýho Gastlyho za nejnovější PokeDex kde už je 380 Pokemonů" řekl Jerry. "Tak vy taky snad vypuste svý Pokemony ne ??" zeptal se Jerry. "Takže Abro, Cyndaquile, Staryu do boje !!" řekl Tony "Onixi, Ivisaure, Slowbro vy taky !!" řekla Diana. "Treecko Absorb !!" řekl Jerry a ukázal na Slowbra "Pikachu ThunderBolt !!" dodal a Ukázal na Staryu. "Cyndaquile Ember na Treecka, Abro Confusion na Treecka !!" řekl Tony. "Onixi Rock Thorw na Zubata, Ivisaure Razor Leaf na Krabbyho !!" řekla. Treecko doběhnul k Slowbroj a v tu chvíly na něj zaútočil Cyndaquil a Abra. Treecko Vydžel všechny útoky a vůbec nic se mu nestalo, ale Slowbro byl tuhej. Treecko z něj vysál všechnu Energii. Pikachu Vyslal Elektrycký šíp na Staryu a ta okamžitě omdlela. Ale zato Ivysaur odrovanl Krybbho. "Pikachu Thunder !!" řekl Jerry a Pikachu vyskočil dovzduchu, uhodil do něj Blesk a potom Pikachu zasáhnul uplně všechny pokemony co byly pod nim. Jedniní kdo to přežily Byly Charmeleon a Onix. "Tak Charmeleone Metal Claw !!" řekl Jerry. "Pikachu ThunderBolt !!" řekl Jerry. Pikachu se podíval na Onixe a vyslal proti němu Elektrickej šíp. Charmeleon proti Onixovy zase vystřelil 2 Oceový drápy. Onix omdlel. "Výborně Pikachu, Charmeleone Vyhrály jsme !!" řekl Jerry a přiběhl k nim. Diana a Tony nevěřícně zíraly na Pikachu. "To je přece uplná blbost aby jeden malej pikachu odrovanl 4 Pokemony !!" řekla Diana. "Jak vidíš Diano tak není" namítl Tony. "Hele už se stmívá Jerry nepůjdeme do Pokecentra ??" zeptala se Diana. "Jo půjdeme" řekl Jerry a všichni 4 šli.

***

V pokecentru seděly všichni 4 na sedačce a povídaly si. Najednou tam přišel něaký chlap. "Prodávám evoluční Kameny" řekl. "Tak já si koupím od každýho jeden" řekl Jerry. "Tak tady máš" řekl Muž. "tady máte peníze" dodal Jerry. "Hele zdá se mi že jsi něaký silný trenér. Pozoroval jsem váš zápas. Nechceš si zazápasit ??" zeptal se. "Dobře" řekl Jerry "Ale jen 1 pokemon ano ??" zeptal se "Dobře" řekl ten muž.

***

Všuchni 4 stály venku a Jerry čekal koho si ten chlap zvolí "Takže já si volím Mightyenu" řekl. "Tak v tom případě já Pikachu !!" řekl Jerry. "Mightyeno Tackle !!" řekl ten muž. Mightyena vymrštila Pikachu dovzduchu. Ten udělal Salto a Použil ještě ve vzduchu proti Mihtyeně Thunder Shock. Spůsobilo to ohromný výbuch takže chvýli nebylo nic vydět. Zachvíly se objevil Pikachu jak stojí na zemi a omráčená Mightyena. "Teda to bylo rychlý" řekl ten Chlap. "Zato tady máš ještě malý bonus" řekl ten muž a hodil Jerrymu něaký Pokeball. "P-P-Pane bože !!!" vykřikl Jerry. "To je Master Ball s tim chytíš Každýho Pokemona aniž bys ho oslabil" řekl a ohromeně zíral na Pokeball. "To je bomba" řekl Jerry. "Tak se vrátíme do Pokecentra a objednáme si tam rovnou něaký pokoj ne ??" zeptala se Diana "Samozřejmě" řekl Jerry.

***

V pokecentru jim Sestra Joy Prodala jeden Pokoj. Protože jsou trenéři Pokemonů dostaly ho zadarmo. Ještě si vzala Jejich pokemony aby je vyléčila a všechny pak poslala do hajan.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní