[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

28. A je tu turnaj


Jerry a Amanda se ocitly na Stadioně.Byl ale jiný než ty ostatní na kterých byly. Byl mnohem větší, ale zase tam bylo málo prostoru....bylo to kvůi trybunám...Jerry se cítil nesvůj, před tolika diváky. Přihlásilo se přes 3500 lidí, a z toho z tohode kole vyjde 40 nejlepších. Tohle kolo se nebude bojovat, ale jen předvádět co pokemoni umí. Teď byl na řadě Jerry aby předstoupil před porotu.

"Tak, teď nám ukážeš co tví pokemoni dovedou, nejdříve rychlost" řekl jeden z porotců.

"No, nato si zvolim Raichu" řekl Jerry. "Dobrá" kývl porotce. "Na tvího Raichu budeme vystřelovat míčky, a on se jim bude muset vyhýbat." dodal.

"No to snad zvládnem" řekl Jerry. "Raichu připrav se" dodal. Raichu byl asi 4 metry od přistroje který na něj pířil. Z toho přístroje vyletěl jako blezk míček.

"Raichu pozor !!" vykřikl Jerry, ale nemusel to říkat. Raichu se tomu nádherně vyhnul. Vyhnul se dalšímu, a dalšímu. Jeden proti němu letěl, a Raichu uskočil, druhý zase sundal blezkovím útokem. Prostě to krásně zvládnul.

"Výborně, 1. úkol si zvládnul. Teď bude další věc, a to stabilyta" řekl porotce.

"No, tak nato si zvolim Sceptila" řekl Jerry. "Výborně, tvůj pokemon bude muset přejít támhle nahoře po tom laně až na druhou stranu, jenže, ty musíš jít s ním" usmál se porotce.

Jerry a Sceptile vyšplhaly do 20timetroví výšky, aby přešly po laně dalších 50metrů na druhou stranu. Jerrymu se klepaly nohy. Dole byla natažená bezpečnostní síť, takže se nemohlo nic stát. Jerry a sceptile se tedy vydaly na cestu. Sceptile se procházel jako by šel po pevný zemi, ale Jerry šel docela pomalu. Noha se mu zklouzla a on padal dolů, jenže se ještě na poslední chvíli stihnul chytit. Vytáhl se nahoru a pokračoval v cestě. Byl už tak v půly cesty, a Sceptile ve 3/4 cesty. Jerry si řekl že buď teď nebo nikdy a rozeběhl se. Lano se začalo trošičku pohupovat, ale Jerry se to snažil Ignorovat a běžel dál. Už byl pár Centimetrů od konce když v tom se mu sklouzla noha a zase letěl dolů. Tentokrát se nestačil chytit, jenomže Sceptile se pustil střemhlav za ním. Chytil Jerryho do náruče, udělal přemet a neškodně dopadnul na zem na svůj ocásek.

"Výborně !!!" řvaly a tleskaly porotci. "Vždyť sem to nepřešel" povzdechl si Jerry.

"To ne, ale vem si kolik lidí by našlo tolik odvahy se rozeběhnout, po kolik lidí by pokemoni nasazovaly svůj krk ?? Je vidět že tě maj tví pokemoni velmi rádi, a ty že máš opravdu hodně odvahy. Myslím ež i když se ti další skoužky nepovedou pustíme tě dál" usmál se porotce. "Další skoužka je v letu, a tu moc lidí dělat nemůže protože nemají lítacího pokemona. Máš něakýho ??" zeptal se porotce

"Charizarda" řekl Jerry. "Výborně"pochvaloval porotce. "Takže, budeme závodit v rychlosti a akrobacii, a ty na svim Charizarovi budeš muset letět" řekl Porotce. "Jojo" řekl Jerry a nasedl na Charizarda. "Tak letíme !!" vykřikl jerry. Charizard se rozlítul jako blesk za porotcem na Pidgeotoj. Pidgeot dělal různé přemety a akrobatycké kousky, a Charizard dělal to samí, akorát trochu líp a rychlejc (XD-poznámka autora) Nakonec tedy opět přistál na pevné zemi, a Jerry sebou málem švihnul. Motala se mu hlava uplně neuvěřitelně. "Takže, 4. úkolem je plavání...ryhlost v plavání...ty a tvůj pokemon společně poplavete různými nástrahami a překážkami" řekl porotce.

"To by neměl být problém." řekl Jerry a vypustil Kinlera. "Deme nato ??" zeptal se a Kingler ývnul. Jerry se převlíknuál do plavek a skočil do vody. Byla krásně chladivá a čistá. Společně s Kinglerem se dal do sprintu. Proplavávaly slalomy, a různě proplavávaly pod vodou různými kruhy. Nakonec to završilo pár menších vodních výrů, terý Jerry krásně proplaval.

"Nuže, 5, úkol zní- Poraž tohoto Nidokinga !!"

"Takže Gastly do boje !!" přikázal Jerry.

"Nidokingu, Rohoví útok !!" přikázal porotce.

"Gastly noční stín !!" řekl Jerry.

Nidoran neškodně proletěl Gastlym, a ten za nim poslal 2 paprsky černého světla. Nidoking se skácel k zemi, ale hned byl zase na nohou.

"TAk Gastly, a teď stínovou kouli !!" přikázal Jerry.

"Nidokingu Zemětřesení !!" přikázal porotce.

Nidoking třásl zemí, až praskala, ale Gastlymu díky jeho levitaci nic neudělal. Zato Gastly na něj poslal kruh temněmodrého světla a Nidoking zase čichal kytky z blíska. Zvedal se, ale teď trochu s obtíží.

"A nakonec Gastly Hypnózu a noční můru !!" přikázal Jerry.

"Nidokingu skuz čkrábnutí !!" řval porotce.

Nidokingovi drápi jen neškodně proletěly Gastlym, a ten na oplátku uspal Nidokinga. Potom mu modře zazářily oči, a z nidokinga začala vycházet průhledná hmota. Gastly sílil, a nidoking se se zřvem probudil a praštil sebou ozem. Omdlel.

"No výborně...a teď poslední věc. Zvol si svého posledního pokemona, a musíš shodit co nejvíce támhletěch plechovek" řekl porotce "Celkem jich je 30" dodal.

"Takže Buterfree, je to na tobě" řekl Jerry. "Vzdušný výr !!" přikázal. Buterfree začal mávat křidly tak rychle, až se všechny plechovky začaly točit dokola v jednom vzdšnym výru. A po chvilce se vznesl i stůl na kterém ty plechovky byly.

"Nuže, splnil si všechny úkoly na výbornou, čily patříš ke 40 nejlepším a postupuješ dál !!" řekl porotce a zatleskal.

Zachvilku Jerry celej rosztřesenej dorazil do Pokecentra. Tam na něj už čekala jeho rodiče, profesor oak a Amanda.

"Tak co ??" ptaly se všichni, až Jerry nevěděl na koho se dřív koukat.

"o, postupuju dál" řekl vystrašeným hlasem.

"To je Super !!" vykřikla Amanda i Oak zároveň.

"Málem mě tam zabily, co je na tom sper ??" zeptal se Jerry.

"Zabily ?!?" odpověděl Oak otázkou.

"No, když sem šel po tom laně nahoře, těsně u konce sem zahučel dolů, a nebít Sceptila, je ze mě mastnej flek.." řekl vystrašeně.

"Ale notak !! Přece si nemyslíš že nemaj žádný bezbečnostní opatření ?? Já si jen myslím že když vyděly, že se tě Sceptile snaží zachránit, nesnažily se ti niak pomoci, protože vyděly že to máš pod kontroulou..nebo spíš tvůj Sceptile" řekl Oak.

"No to je Supr" řekl Jerry nevrle a odešel do Pokoje, který si pronajmul.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní