[seznam
povídek
]

Brendanův příběh

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Záchrana[ Zobrazit ]
2  První Pokémoni[ Zobrazit ]
3  Tajemný tým[ Zobrazit ]
4  Tátův stadion[ Zobrazit ]
5  Les plný zápasů[ Zobrazit ]
6  Bobule a Beautifly[ Zobrazit ]
7  Odznak a poslání[ Zobrazit ]
8  Na moři[ Zobrazit ]
9  Steven a Brawly[ Zobrazit ]
10  Splněný sen[ Zobrazit ]
11  Muzeum[ Zobrazit ]
12  Šokující zápas[ Zobrazit ]
13  Po úpatí sopky[ Zobrazit ]
14  Solrock a Lunatone[ Zobrazit ]
15  Semifinále[ Zobrazit ]
16  Elektrárna[ Zobrazit ]
17  Zápas s Archiem[ Zobrazit ]
18  Oheň, voda a ocel[ Zobrazit ]
19  Za řekou[ Zobrazit ]
20  Počasový Institut[ Zobrazit ]
21  Město na stromech[ Zobrazit ]
22  Zviditelňovač[ Zobrazit ]
23  V Safari Zóně[ Zobrazit ]
24  Poslední Soutěž[ Zobrazit ]
25  Opět sám[ Zobrazit ]
26  Tajná základna[ Zobrazit ]
27  Dvojčata a potápění[ Zobrazit ]
28  Legendy ožívají[ Zobrazit ]
29  Odznak bez boje[ Zobrazit ]
30  Nejvyšší Čtyři[ Zobrazit ]
31  Všechno jednou končí[ Zobrazit ]
32  Nový začátek[ Zobrazit ]
33  Tým[ Zobrazit ]
34  Přepadení v lese[ Zobrazit ]
35  První nový odznak[ Zobrazit ]
36  Trénovaní[ Zobrazit ]
37  Rozděleni[ Zobrazit ]
38  Gary, Bill a Misty[ Zobrazit ]
39  Cesta k Podchodu[ Zobrazit ]
40  Slavnost na lodi[ Zobrazit ]
41  Bitva na moři[ Zobrazit ]
42  Odznak a Pokémon[ Zobrazit ]
43  Poliwag a Pidgeotto[ Zobrazit ]
44  Cesta na Celadon[ Zobrazit ]
45  Prohra[ Zobrazit ]
46  Základna[ Zobrazit ]
47  Strašidelná věž[ Zobrazit ]
48  Flétna a odznak[ Zobrazit ]
49  Společnost Silph[ Zobrazit ]
50  Dva Stadiony[ Zobrazit ]
51  Sbohem, Pokémone[ Zobrazit ]
52  Cyklostezka[ Zobrazit ]
53  Další Safari Zóna[ Zobrazit ]
54  Šesté odznaky[ Zobrazit ]
55  Dobrodružství ve vzduchu[ Zobrazit ]
56  Zloděj a prohra[ Zobrazit ]
57  První Ostrov[ Zobrazit ]
58  Záchrana a zlý Hypno[ Zobrazit ]
59  Vroucí zápas[ Zobrazit ]
60  Tajemný Vedoucí Stadionu[ Zobrazit ]
61  Kolo jedna začíná[ Zobrazit ]
62  Vzpomínky zůstanou navždy[ Zobrazit ]
63  Dobrodružství pokračuje[ Zobrazit ]
64  Majkanový zápas[ Zobrazit ]
65  Růžová a zkameněliny[ Zobrazit ]
66  Pupkový zápas[ Zobrazit ]
67  :-:-:-:-:-: Read me! :-:-:-:-:-:[ Zobrazit ]
68  Vítejte v Johto[ Zobrazit ]
69  Poslání[ Zobrazit ]
70  Loupež v laboratoři[ Zobrazit ]
71  Bellsproutí věž[ Zobrazit ]
72  Falknerův Stadion[ Zobrazit ]
73  Unowní záhady[ Zobrazit ]
74  Spojená jeskyně[ Zobrazit ]
75  Slowpokové a Studna[ Zobrazit ]
76  Bugsy a Rival[ Zobrazit ]
77  The End...[ Zobrazit ]
78  ...and start again! Nečekané problémy[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 76-ti čtenáři na známku 1,96. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 208 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Další Safari Zóna


„Ani my se bez boje nevzdáme,“ řekla Elisha. „Digglete, bojuj!“. „Já si volím Ratattu,“ řekl Lee a hodil svůj Pokéball vedle Elishina. „No a já si zvolím Charizarda,“ řekl Brendan a pustil ven ohnivého Pokémona.

„Já si volím Hypna,“ řekla dívka. „Já Weezinga,“ řekli dva z Rakeťáků najednou. „A já budu bojovat s Arbokem!“ vykřikl poslední z Rakeťáků.

Sedm Pokémonů začalo bojovat. Nastala nepřehledná mela.

***

Všude ve vzduchu se vznášel prach. Když se usadil, Rakeťáky nebylo nikde vidět. I Pokémoni našich kamarádů se zmateně rozhlíželi kolem.

„Nééééé!“ zakřičela Elisha. „Co se děje?“ přiběhl k ní Brendan. „Ty parchanti mi vzali Pokéball s Azurillem!“ začala vzlykat Elisha. „Neboj, doženeme je!“ řekl odhodlaně Brendan. „Charizarde!“. Ohnivý Pokémon se na chlapce otočil. „Leť a najdi je!“ přikázal Brendan. Ohnivý Pokémon vzlétl a kamarádi nasedli na kola. Charizard letěl daleko před nimi.

***

Za pár minut byl Charizard zpátky. „Co se stalo?“ zamračil se Brendan. Charizard zařval a pustil z drápů Pokéball přímo Elishe do rukou. „Azurille?“ zeptala se dívka zmateně a jako v odpověď vyskočil ven její vodní shiny Pokémon. Zeleně zazářil a potom se sám od sebe vrátil do Pokéballu. „Díky, Charizarde,“ otočila se Elisha na Pokémona a ten jenom zamručel.

***

Ve vrátnici Fuchsia City Elisha a Lee vrátili kola a Brendan to svoje uložil do počítače. „Zvládli jsme to rychle,“ řekl Lee. „Za vrátnicí už začíná město Fuchsia.“. „Super,“ řekla Elisha.

***

Za vrátnicí však skupinka zažila nemilé překvapení. Stála tam totiž Jennifer. Brendan se opět zasnil...

„Kde máš Garyho?“ vyjela na blondýnku Elisha. „Je v Safari Zóně a chytá tam Pokémony, aby byl připraven na Pokémonní ligu,“ odvětila Jennifer. „A já si s tebou dám zápas,“ dodala a podívala se na Elishu. „Výzvu přijímám,“ řekla Elisha. „Můj Pokémon bude Azurill. Pokéballe, leť!“. Z míčku vyskočil zelený Pokémon a zableskl se. „To můj Pokémon bude Golduck,“ řekla Jennifer a hodila před Azurilla svůj Pokéball. Z něj vyskočil Pokémon, který vypadal jako modrá kachna. Na čele měl zvláštní hrbolek, který neustále měnil barvu.

„Co to je?“ zeptala se zmateně Elisha. „No to je přece Golduck, vývoj Pokémona Psyducka,“ řekl Lee. „Je to vodní a psychický typ. Už ho nebolí hlava, jako Psyducka.“.

„No, to bude zajímavý zápas,“ poznamenal Brendan a nevěděl, které z dívek má fandit.

„Takže začneme,“ řekla Elisha. „Azurille, Okouzlení.“. Azurill se rozběhl a odrazil se pomocí svého ocásku. Dopadl na Golduckovu hlavu. Na místě, kam dopadl, se objevilo velké, červené srdce. Golduck se zamotal a upadl. „Golducku,“ zavolala Jennifer, “Zmatení!“. Golduck zavřel oči. Za pár vteřin je však znovu otevřel a napřáhl ruce. Z nich vystřelil duhový paprsek, který plnou silou zasáhl Azurilla. „Azurille,“ zavolala Elisha, ale Pokémon nereagoval. zmateně pobíhal sem a tam. „Golducku, skonči to Dvojitým úderem,“ rozhodla Jennifer. Golduck skočil na Azurilla a začal do něj bušit sevřenými pěstmi. Azurill byl za chvilku KO.

„Vyhrála jsi,“ řekla Elisha a podívala se na Jennifer. „Gratuluju.“. „Já taky,“ přidal se ihned Brendan. „Díky,“ odvětila Jennifer. „A teď už budu muset jít, přišla mi zpráva, že Gary čeká v přístavu. Jedeme totiž na Duhové ostrovy, odpočinout si. Gary už má osm odznaků a Pokémonní liga začíná až za měsíc. Takže ahoj,“ řekla a usmála se na Brendana. Vzápětí zmizela.

***

„Už za měsíc?“ zhrozila se Elisha. „A stihneme to?“. „To si piš, že jo!“ řekl Brendan. „Už máme přece pět odznaků, tady snad brzy získáme šestý a pak už budou zbývat jenom dva. Ale chtěli jsme se jít podívat do té zdejší Safari Zóny,“ řekl chlapec a Lee i Elisha přikývli. „Pamatuješ na tu Hoennskou?“ zeptal se Brendan. „Ano,“ řekla Elisha a zavzpomínala, jak...si chytila Oddishe, který se jí vzápětí vyvinul na Glooma a jak Brendan pustil na svobodu svého čerstvoučce narozeného Wyanuta. Tehdy se k němu zachovala sobecky, dneska si to musel vynahradit.

***

Za malý poplatek je Strážci vpustili za bránu, kde se rozkládala divoká krajina. Dostali každý dokonce Safari Ball, aby si mohli chytit nové Pokémony. Ovšem háček byl v tom, že nesměli použít své Pokémony na oslabení, jelikož to bylo zakázané.

Brendan se šel podívat k malému jezírku. V průzračně modré vodě plavali vodní Pokémoni – Goldeen, Seakingové, Horseové, ale byl tam i jeden, kterého Brendan neznal. „Lee, pojď sem, prosím tě,“ zavolal na chlapce. Lee k němu přiběhl. „Co je tohle za Pokémona?“ zeptal se ho Brendan. „To je přece Dratini, vzácný dračí Pokémon,“ řekl ohromeně Lee. „Žije jich už dost málo, ale chránění ještě nejsou. Což znamená, že si ho můžeš chytit.“. „No, zkusit bych to mohl,“ řekl Brendan. „Safari Balle, leť!“. Zelený Pokéball dopadl do vody a pomalu se potápěl. Když se dotkl Dratiniho, voda se zableskla a Safari Ball vtáhl Dratiniho do sebe. Párkrát se zavlnil, ale pak se usadil na dně vody, mezi kamínky.

„Super,“ řekl Brendan a vytáhl Safari Ball. Chtěl si ho připnout k opasku, ale Pokéball zazářil a zmizel. „Brendane, už máš šest Pokémonů,“ řekl Lee. „Aha, já zapomněl,“ řekl Brendan a povzdychl si.

Najednou se ozval Elishin výkřik. Oba dva chlapci k ní rychle běželi a uviděli, jak před ní leží její Safari Ball. „Tak koho jsi si chytila?“ zeptal se Brendan. „No, já nevím,“ řekla zmateně Elisha. „Je tady tolik nádherných Pokémonů, že jsem se nemohla rozhodnout. Najednou támhle v tom křoví něco zašustilo a já tam ten Pokéball prostě hodila. On se otevřel a toho Pokémona vtáhl do sebe. Pak jste přišli vy.“.

„No tak ho pusť ven, ne?“ řekl Lee netrpělivě. „No jistě,“ řekla Elisha, zvedla Pokéball a hodila ho zpět na zem. V záblesku jasně bílého světla se před skupinkou objevilo modrozelené klubíčko šlahounů, ze kterého koukaly dvě tmavé oči. „No, tak tohle je Tangela, vzácný travní Pokémon,“ oznámil Lee. „A teď je řada na mě, abych si něco chytil.“.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní