[seznam
povídek
]

Hiro Patymone a Nový svět

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Dívka, která změní svět[ Zobrazit ]
2  Minulost ve snech[ Zobrazit ]
3  Pochybnosti o snech[ Zobrazit ]
4  Začátek výcviku[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 8-mi čtenáři na známku 3. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Začátek výcviku


Začalo se stmívat. Mike nasbíral nějaké dřevo, i když Hiro neměla ponětí, kde ho vzal, když v okolí byly jen neporušené stromy. Pak Mike povolal svého Pokémona Hurikána . Hiro brzy poznala, že Hurikán je Pokémon ohně, protože to byl on, kdo rozdělal oheň. Zatímco Black se uvelebil vedle Hiro, Vulpix a Mike odešli najít něco k jídlu. Hiro už byla hodně ospalá, a řekla si, že když se tu vedle ohně natáhne, nebude to snad Mikovi vadit. A tak si lehla, pozorovala oheň a přemýšlela o svém snu. O jediném snu, ve kterém nebyl Pokémon. Byla v něm modročerná letící koule. Hiro se zdálo, jako by proti ní letěla. Ale pak ji odrazila růžovobílá koule. Za ní se mihlo něco, čemu nikdy nevěnovala pozornost. A pak…


"Hej, Hiro! Slyšíš?" Hiro otevřela oči, a zjistila, že nad ohněm se opéká maso. "Maso už je opečené, Hiro. Tak sem si řek, že bych tě mohl vzbudit." Hiro si pomalu, ale jistě uvědomovala že usnula. Takže ten Pokémon… Hiro se posadila vedle ohně, a Black si sedl vedle ní. Mike vytáhl z kapsy nožík a začal maso řezat na pět dílů. Pak vytáhl druhou červenobílou kouli a hodil ji. Stejně jako u Blacka a Hurikána, i z této koule vyklouzlo rudé světlo, které se ve chvíli proměnilo v obrovského, aligátrovi podobného tvora . Pokémon se postavil na zadní a přivřenýma očima si prohlížel Hiro a Blacka. Přitom si potichu mručel. Když si je dostatečně prohlédl, sedl si a okamžitě zabral ten největší kus masa. Mike hodil podstatně menší kus Hurikánovi, a o trochu větší kus Blackovi. Sám si vzal také jeden kus, takže na Hiro zbyl ten kus masa, který jí připadal ve velikosti asi tak uprostřed. "Vem si," Vybídl ji Mike. Hiro si vzala kus opečeného masa a kousek ukousla. K jejímu vlastnímu údivu to bylo vynikající.


Pak si vzpoměla, že tu ještě neviděla žádné zvíře, a podezřívavě si začala maso prohlížet. Vypadalo vcelku normálně. Mike si toho samozřejmě všiml. "Co je, nechutná ti?" Zeptal se. Hiro se na něj podívala provinilým a zárověň podezřívavým pohledem. Po chvíli zaváhání se ale přeci jen zeptala. "Miku, odkud máš to maso?" Mike se na ní nechápavě podíval. Zřejmě kvůli tónu, jakým to Hiro řekla. "Totiž, myslím tím, z jakého zvířete?" Dodala okamžitě. Mike dojedl svůj kus masa a kosti dal Hurikánovi a Blackovi. "Z Pidgeyho." Odpověděl a přiložil na oheň. "Pidgeyho?" Opakovala si Hiro a pak jí to došlo. "Miku, to byl Pokémon?" Vykřikla vyděšeně. Black chtěl původně spát, ale jakmile uslyšel Hiro, zvedl pohodlně uloženou hlavu a nastražil uši. "No jasně," Odpověděl Mike. "Myslíš, že tu žijem o mrkvi?" Dodal ještě. "To ne," Začala Hiro. "Ale nemůžete lovit něco jinýho, než Pokémony?" Zeptala se Hiro, a podívala se vyčítavě na Mika. "To můžeme," odpověděl Mike. "Ale naposled, když se někdo pokoušel ulovit draka, přišel o život." Dodal škodolibě. "DRAKA?" Hiro si myslela, že tady ji už nepřekvapí nic a teď tohle. "Jo, draka. Podívej, něco víc ti řeknu zítra, dneska už je pozdě, pojďme spát." Převedl Mike okamžitě řeč jinam.


Vrátil Karla a Hurikána do červenobílé koule, lehl si a okamžitě usnul. Hiro se moc spát nechtělo. Sedla si s Blackem, pozorovala hvězdy a přemýšlela. Přemýšlela o tomhle světě. O novém světě. Přemýšlela o tom, jestli jsou její praví rodiče naživu, o tom, co asi teď dělají, pokud jsou naživu, a o tom, co by dělali, pokud nejsou. Přemýšlela o tom, jestli by jí její nepraví rodiče vůbec nekdy řekli, že nejsou její rodiče, a co asi teď dělají. Nejspíš o mě mají strach a hledají mě, pomyslela si Hiro. Pak už se jí ale přemýšlet nechtělo. Podívala se na hvězdy. Poprvé si uvědomila, že nikde nejsou známá souhvězdí. Podívala se tedy blíže na hvězdy, které tady byly. Všimla si, že souhvězdí vypadají, jako Pokémoni. Jako Pokémoni z jejích snů! Když se pořádně podívala a zapojila představivost, vypadaly ty hvězdy jako modrý pes, o kterém snila hodně často. Lehla si, a po chvíli pozorování hvězd usnula.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní