[návrat na
povídku
]
Pokémoni po 20 letech.
[seznam
povídek
]

[ Obnovit stránku ] Diskuse k povídce [ Přidat vlastní komentář ]
Blue Charizard19.10.2004 01:32
Nějak mi nesedí nadpis Pokémoni po dvaceti letech, celkem by to chtělo specifikovat na "20 let po začátku trenérské cesty Ashe" nebo tak nějak, takhle to vůbec nedává smysl...

peno11.01.2004 23:35
Sirusi, tuším že jsem to tu už někdy někde psal. Když se rozepíšu, tak se neznám:) A to jsem ani nepsal na svým počítači;) A trvám si na tom, že normální startovní Pokémoni jsou rozhodně vzácnější, než Ditto.

Sirus11.01.2004 11:31
Peno: A teraz som sa vážne naštval!!! Ty si napísal dlhší komentár než ja!!! Nabudúce ho aspoň rozdel do dvoch príspevkov :-) A Ditto je vážne dosť vzácny Pokémon, hoc nemusí byť zrovna najsilnejší, ale ako prvý Pokémon... Keby som mal súdiť podľa sily, tak možno ako Nidorino, alebo Graveler a aj tak by sa viac podľa mňa hodilo niečo o málo slabšie... Však vzácny je aj Ditto a tam sa o síle dá hovoriť len pramálo...

Hiro.P11.01.2004 10:17
Chtělo by to trochu delší díly, trochu bijou do očí i chyby v textu, nejenom chybičky v příběhu, kdyby to tu Peno a Sirus neřekli, nevšimnu si jich...a trochu mi to přijde jako soutěž o nejdelší větu, což takhle využívat čárky a tečky? Sou to moc užitečný věcičky^-^ Jinak chtělo by to vážně trochu jinačí příběh GaryXAsh-Garyho synXAshův syn mi jaksi nesedí...(asi jako MattXTai-T.K.-Davis, ehm, pardon, pletu sem Digimony^^') Jinak sem zvědavá na další díl a doufám že to trochu zlepčíš, hoki?;o)

peno10.01.2004 23:56
Hned na začátek musím říct, že na rozdíl od Siruse, já si nemyslím, že by byl Ditto nějaký zvlášť vzácný Pokémon. A už vůbec není silný. Originál má vždycky nějakou výhodu. A když jde do nejhoršího, dá se vyměnit Pokémon. Ditto se totiž během zápasu může proměnit jen jednou (tedy ve hře;)). Z toho je vám jistě jasné, že Ditta zrovna moc v lásce nemám. Vím že v seriálu ho vykreslili tak, že je to sen každého trenéra, ale jak známo je v seriálu spousta volovin, které prostě ve hře nesedí. Ale když už jsme u toho seriálu, říká ti něco Advanced Generation? Zejména ta Garyho proměna na Ashova nejlepšího kamaráda by tě měla zajímat. Ale taky odchod Misty a příchod May dělá pořádnou díru do tvého příběhu. Já sice chápu, že ne každý může znát Advanced Generation, ale když už píšu o budoucnosti hrdinů nějakého seriálu, bylo by vhodné, najít si informace o nejnovějších dílech. A ještě jeden detail. Misty je STARŠÍ než Ash! Teď možná někdo namítne, že jsem detailista (což je v podstatě pravda), ale správný autor by si právě takových detailů měl všímat. A naprosto souhlasím s tím, že by to mělo být delší. Tohle trochu připomíná Sankyho povídku a to není dobře. Ale i přes mé, možná trochu vysoké, nároky, jsem rád, že se našel někdo další, kdo píše na Pika povídky. A proto ti přeji hodně štěstí a doufám, že jsem tě neodradil od dalšího psaní. To bych opravdu nechtěl.

Sirus10.01.2004 18:19
No, je ťažké hodnotiť po prvom diele, ale našlo by sa zopár vychytávok. Zase raz ma sklamala dĺžka dielu, mohol byť značne dlhší a veľa vecí by sa dalo pekne rozpísať, napr. rozhovor s Oakom, alebo výber Pokémona... Aj tu ma zarmútilo, že tvoj hrdina dostal na začiatok Ditta ( píše sa s dvomi t :), čiže dosť silného a vzácneho Pokémona. Viem, že je ťažké sa premôcť a hneď od začiatku nedať hrdinom Lugie a Tyranitarov, ale začínať sa musí odzačiatku:) Aj začiatok nemusel byť zase so synmi Asha a Garyho, to tu už bolo... Úplne pojne to mohli byť nejaký neznámy hrdinovia... Dúfam, že sa z chýb poučíš a prjem ti mnoho čitateľov, ktorý budú celý deň čakať na Pika na nové diely :-)


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní