[návrat na
povídku
]
Putování trenéra Tomyho
[seznam
povídek
]

[ Obnovit stránku ] Diskuse k povídce [ Přidat vlastní komentář ]
Blanite [smazán(a)/přejmenován(a)]14.09.2006 20:33
Sem noob a tak bych se chtěl zeptat jak se dělaj uvozovky??? :)))))

pikacvok15.04.2004 18:14
Ten Pokédex o kterém bratránek psal je na http://pkmn.co.uk/pokedex/. A ty uvozovky rozhodně piš, tohle vypadá blbě.

Krtek15.04.2004 17:52
Ty díly jsem malinko předělal.Doufám že to je o něco lepší.Taky tam trochu víc trénuju.Pokédex jsem sehnal ale jenom se 150 pokémonama(asi máš mnohem lepší tak bych tě poprosil jestli bys mi ho neposlal na thezelda@seznam.cz).Nevím jestli by mě bavilo pořád dělat uvozovky protože tam mám docela dost přímé řeči a nejsem zvyklej dělat uvozovky. Dík za tvůj názor.

peno07.04.2004 19:35
No, asi už jsem opravdu mimo. Když já měl deset, tak to se akorát začínalo s malým českým kapitalismem. A to už je dost dávno:) A ty díly sem rozhodně vrať, zas až taková hrůza to nebyla. A ve fóru je odkaz na jeden vynikající Pokédex. A to s těmi uvozovkami, no nezlob se na mě, ale to je dost hloupý důvod.

Krtek07.04.2004 13:33
Pokud myslíte že tam mám ty díly znova dát dobře(aspoň mě ubyde práce).Jinak v dnešní době není nic neobvyklího že děti spolu chodí už v jedenácti.(já měl první holku v 10)Vynasnažím se psát další díly líp.Poradit se s Pokedexem bych bral jenže ten co je tady ke stažení mi na počítači nefunguje.Uvozovky se mi dělat nechtěj protože by to zabralo moře času.

peno05.04.2004 21:22
Já na lásce taky nevidím nic špatného (ostatně, sám ji ve své povídce mám), ale přece jenom, v jedenácti? To je přece jenom brzo, ne? Ale co já vím, možná že jsem díky svému věku už trochu mimo. A která povídka to má šplhat nahoru?

Gilmux05.04.2004 20:32
JO a Peno........Vía já si nemyslím ze je spatnýo to s tou láskou.........díky tomu me ta povídka zaujala o hodne víc nez zezacátku (opakuji zezacátku jinak se mi zdá ze tvoje povídka splhá pres Mistianovu k vrcholu).

Gilmux05.04.2004 20:31
Ano...to je pravda....a nechápu proc si tam ty díly nenechal...stacilo psát jen ty dalsí podle rad a je to ne ??

peno05.04.2004 01:00
No, tak se do té kritiky pustím taky. A začnu nejdřív tou láskou. Vždyť je jim jedenáct! Nemyslíš si že je to trochu brzo? Ale v dnešní době možná ani ne:) Co se týká toho rychlého postupu a rychlých zápasů, to už napsali Sirus a Gilmux a já bych jen opakoval to co už napsali oni. Co se týká toho Shiny Pikachu, narozdíl od Gilmuxe si myslím, že je to docela dobrý nápad a pokud nebudeš ve své povídce Shiny Pokémony plýtvat (přece jenom, Shiny Pokémon je velká vzácnost) tak je to v pořádku. A taky bys měl udělat něco s tou úpravou textu. Hlavně uvozovky. Na to si já dost potrpím. A taková poznámka na konec. Jak tak čtu tvou povídku, přijde mi, že jsi v Pokémonu začátečník. Pokud se mýlím, tak se omlouvám, ale rozhodně mi to tak připadá. Proto bych ti doporučil, až budeš zase psát o nějakém Pokémonovi, přečti si v nějakém Pokédexu co všechno umí, jaký má typ a tak dále. A taky bys mohl projít tabulku účinnosti typů Pokémonů. A určitě se podívej i na popisy útoků, tedy co který útok umí a jaký má typ. Tady by stálo za to říct, že některé útoky mají v původní Red/Blue/Yellow jiný typ než v Gold/Silver/Crystal. Alespoň že u Ruby/Sapphire, pokud vím, už znovu typy útoků neměnili. Já se troufnu v Pokémonu považovat za odborníka, ale jak se říká, i mistr tesař se občas utne a proto radši než něco napíšu, tak se podívám do Pokédexu, na popis útoků a tak dále.

Gilmux04.04.2004 20:50
NO tak zacnem: Tak1) Bulbasaur by Squirtla odrovnal na 1 Razor leaf. 2) je blbost aby Solar Beam naazil do Squirtlova kruníYe a nic by mu neudlal, to by ho sundalo a eat vtaí blbost je ze hned zeza átku umí Pidgey Wing Atack, Bulbasaur Razor Leaf (No jo ten jeat de) ale je hrozny ze bublbasaur umi Solar Beam !!! To si prehnal. 3)Docela blbý...Rattata a hned je z nej reticate a skoro ani nezaútocí... 4)Kdyz uz teda má toho Reticata, mela by do boje posílat toho slabsího pokemona aby ho vytrenovala 5)Jo a este, Squirtle neumí Quick Atack! 6)Noo...Caterpie není travní typ takze ji nelze vyvynout leafstonem... 7)Jezis Shiny Pikachu....neprehánís to trochu ??? 8)Nespechej s tou povídkou tolik más spoustu casu ne ??, ve 3 dílech hned 1 odznka to je trochu moc a jeste v takovejch docela krátkejch... 9)Brock nepouzívá ocelové typy takze tam Steelix nemá co delat... 10)No trochu se snaz útocit tak jak bys mel. Travni typy steelixoj nic neudelaj, ale vodní jo. Takze bulbasaur mel spís utocit na Onixe a Squirtle na Steelixe 11)Ale je tam jedna fakticky suprova vc..Láska... 12)Taky by jsi mel trochu nechat utocit i ty divoke pokemony 13)ZIBAT NENI PSYCHIC ALE POINSON !!! SICE UMI BITE ALE TO JE JESTE KE VSEMU DARK !!! Ses cvok :-) 14)Sakra parasect a Quick Atack to je objev století X_X 15)Takze si to schrnem: Nevadi mi ze jsou ty dily bez uvozoveg a ze jsou krátké, ale nemél bys tolik spechat. Taky ty evoluce jsou prílis uspechané a tak. Doufám ze se z toho poucís. Jinak je to fakt dobrý.

PokémonMaster04.04.2004 20:13
Nevím nic mě nenapadá možná bych chytal více pokémonů ale to jen tak placám :-)P.S.krtku sleduješ Hvězdnou bránu?

Krtek04.04.2004 19:47
Dík za kritiku a prosím vás pište ji dál pomůže mi to se zlepšit v psaní.

Sirus04.04.2004 19:36
Tak sa zase raz zhostím kritiky ja. Najviac mi vadilo, ako rýchlo postupujú tvoji hrdinovia dejom príbehu. V mestách sa dá predsa robiť množstvo vecí a nie len zápasiť na štadiónoch a liečiť si Pokémonov. Takýmto tempom vyhráš ligu v trinástom diely. No ďaľším problémom a to dosť zásadným sa mi zdá, že tvoji hrdinovia si neskutočne ľahko a rýchlo chytajú Pokémonov a rovnako rýchlo sa ich Pokémoni vyvíjajú. Treba totiž mierne myslieť aj na reálnosť. Tréner, ktorý začal pred dvoma dňami už nemôže mať množstvo a to ešte aj vyvinutých Pokémonov ( to dokonca hádam ani seriál nemá také tempo ). Každopádne keď už som pri tej reálnosti... Spomínal som to neraz a spomeniem to znovu. Tréner, ktorý trénuje Pokémonov dva dni nemôže prebiť skúseného trénera štadiónu! To by sa potom v lige mohli stretávať tréneri s Caterpie... Teoreticky by tvoj hrdina mohol vyhrať, no to by si musel urobiť jeden „záludný“ krok a to taký, že by Brock podcenil súpera a poslal do boja napr Geoduda. Tak by mohol taký Bulbasaur zvýťaziť. Ale rozhodne nie nad silným Onixom, aj keď má typovú výhodu ( tobôž Steelixom ). Však ani Goldeen by neporazila Enteia len preto, že je vodná. Inak tie úvodzovky my až tak nevadia, však ani ja som ich najprv nepísal, do toho sa dostaneš. Dúfam, že mi nebudeš zazlievať, že som toľo kritizoval, ale ja to už považujem za svoju občiansku povinnosť a myslím, že zopár krát som aj iným naozaj pomohol. Dúfam, že sa nehneváš :)

Krtek04.04.2004 17:59
Ano stou Dianou to napravím díky za kritiku.Mistiana se asi ptát nebudu protože v poslední době jsem ho asi dost otravoval tak mu dám chvíli svátek.

PokémonMaster04.04.2004 17:46
no já si myslím že ty díly by měli být kratší.Vadí mi že v té povídce je hodně často Diana v hlavní roli pořád jenom o ní a vždycky vyhraje nad Tommym ta povídka je přece o Tommym a ne o Dianě jinak dobré ale zkus se zeptat Mistiana:-)

Krtek04.04.2004 13:25
Vím, že moje povídka nebude asi nějak super.Píšu poprvé a tak mi pište svoje názory na to co bych měl asi tak zlepšit.Popřípadě mi můžete na e-mail napsat nějaké svoje nápady.

PokémonMaster03.04.2004 20:59
Celkem good.P.S. MISTIANE VIDÍM ŽE JAKO ZKUŠENÝ PROFÍK V PSANÍ POVÍDEK:-) SI OBHLÉDNUL NOVOU KONKURENCI.TÍM MYSLÍM VŠECHNY NOVÉ POVÍDKY :-)

Mistian03.04.2004 18:01
Dobrá povídka, ale možná by to chtělo trošku mezerek mezi jednotlivé věty a to, co říkají postavy, dát do úvozovek. Ale jinak dobré. Naše malá holčička bude zítra trenérem Pokémonů... :o)


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní