[návrat na
povídku
]
Jirka a jeho nejlepší kamarádi
[seznam
povídek
]

[ Obnovit stránku ] Diskuse k povídce [ Přidat vlastní komentář ]
FireAnne14.08.2004 15:11
Jo, trochu jsem to opravila, a proš by nemohla bejt např Poochyena Poly??? Na ty Pokémony měl prostě štígro, jak Beautifly porazil Lukase, to už jsem vysvětlila a to přímo v povídce, se schopnostmi taky, a neproměnil se v Latiose proto, že by Deoxys mohl zjistit kde je, a chytil ho, protože byl Magikarp. Doufám, že to jako odpovědi stačí.....

FireAnne07.08.2004 22:59
za 1 se omlouvám že nepokračuji v povídkách, nějak ne´mám chuť. A za 2, děkuju Haspienovi za kritiku, ráda si to přečtu. for Haspien: Uznávám tyhle nedostatky, pokusím se s tím něco udělat, s tou poochyenou máš asi pravdu. Ale v jedný povídce jsem zase četla, že butterfree porazil rapidashe, takže ono to zase tak hrozný není. Jinak já píšu pro zábavu, a ne aby to bylo master dokonalý. ale díky za komentář. ;)

Haspien29.06.2004 15:43
No jo, vypadá to zajímavě ale pár nedorozumění. Tak tolik věcí hned při startu? Shiny Poochyena je zlatá, ne hnědá. Nejsou ta jména tak trochu nesmysuplná? (Odky se jmenuje Pikachu Pavel XD) Beutifly porazí jednoho z těch nejsilnějších Pokémonů??? Jakto že hned na začátku potká hned tolik Pokémonů. Proč nedáš Lukasovi taky nějaké pravé schopnosti? Zneviditelňuje se,... Jak s ho mohl chytit ten profesor když to byl Latios? (Já bych se byl proměnil) Odkud ví profesoři něco o Deoxysovi? Ten je přece z vesmíru a o něm tedy nikdo nevěděl. Děkuji tomu kdo si tento dlouhý text přečetl.

FireAnne13.06.2004 21:38
No chápeš, on se v Latiose změnil protože JE Latios. A potřeboval Jirkovu pomoc, prtože musí najít Latios. Jinak díky za připomínky.

FiLiSeK11.06.2004 15:10
Tak já bych něco měl .. Že máš už od začátku tolik PokéBallů a tak v baťohu,to bych přešel bez nějakejch problémů,ale že se ti ihned začáteční Pokémon Magikarp změní v Latiose ?? Neni to trochu moc na začátek příběhu?Jinak docela dobrý,piš dál :-)...

FireAnne09.06.2004 21:29
Jo a tímhle ten díl nekončí, budu psát dál. Ale dnes už nemám čas.

FireAnne09.06.2004 21:26
Sem pište své názory, připomínky, komentáře, návrhy, kritiku atd. (mimochodem sice je jako autor Klubíčko, ale Klubíčko jsem já, protože nemůžu mít dvě povídky pod jední uživatelem)


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní