[návrat na
povídku
]
The Mystery of Life
[seznam
povídek
]

[ Obnovit stránku ] Diskuse k povídce [ Přidat vlastní komentář ]
Gilmux [neregistrován(a)]25.10.2009 08:40
Jen upozorňuji, že Nera Akkari má zákaz čtení těchto nesmyslů .P ,)

Gilmux24.03.2009 16:02
Když bude zájem samozřejmně...

Gilmux24.03.2009 16:01
Sice tu mám i jiné povídky, ale tahle mi dává nejvíc prostoru pro další psaní, takže psát budu znovu po těch několika letech tuhle.. snad mi to vydrží..

Temná Umbreon31.10.2007 19:54
Chtěla jsem tam přidat nějaký "chytrý" doplněk, bohužel jsem na něj nemyslela a zapomněla jsem jen. Takže, když někdo najde můj mozek, který jsem ztratila (čeština za pět, matika za pět, Zp s PC((jinými slovy, náš profesor na počítače z nás dělá sekřetářky, blb jeden, ani nevím, co je to Hardware a Software)) , tak jeho adresa je: Moje hlava 65, č.p. Prázdná kebule 345. : )

Karryanna [neregistrován(a)]22.04.2006 16:17
Heh, když dělám (oki, zkouším) stránky v PHP a MySQL, tak asi vím, jak se používá HTML... njn, přiznávám, s tím, že to umím, se nechlubím - omluva se přijímá ;) Mimochodem, špičaté závorky by bylo lepší radit - alespoň těm, co jako já používají českou klávesnici - jako pravý Alt (Alt Gr) + "?" nebo "." (ano, klávesy vedle písmena "m")... ;)
Jen jsem bůh-ví-proč měla zafixované, že tady HTML tagy nefungují...
Jinak, co se týče obrázků, tak ty bych určitě uvítala, pokud to není něco úplně extrémně hrozného (což já se svým talentem pro malování říkám málokdy) - ostatně, kdyby mi příliš vadily, tak se o nich někdy zmíním... ^^

Gilmux [neregistrován(a)]21.04.2006 19:57
Fajn fajn, tak ono mě to nenechá napsat ani v uvozovkách...*obrátí oči v sloup*....schválně jestli to pochopíš...napiš "br" mezi "špičatý závorky" (jsou na klávesnici vedle "m" ovšem napíšeš je pouze přes Shift s přepnutím na anglickou klávesnici)....dobře, aspoň sem to zkusil, takže pšt ,)

Gilmux [neregistrován(a)]21.04.2006 19:54
HTML tagem? ^^; ( "
" - nevim ovšem jestli si to zas neudělá co chce a ten tag nepoužije, a ani nevím jestli zde opravdu funguje...
Slibuju že s tím pravopisem něco udělám ,) ... mimochodem, zjistil sem že když se snažim tak mnou nakreslený obrátek nevypadá zas až tak uplně nechutně (i když ani né moc dobře), tak kdo by byl pro abych tam občas dával obrázky?

Karryanna [neregistrován(a)]21.04.2006 19:09
Heh? Tak koukám, že tu formátování nefunguje tak, jak bych čekala... No, holt to bude míň přehledné... btw, nedá se nějakým způsobem i tady vytvořit odstavec nebo zalomení řádku?

Karryanna [neregistrován(a)]21.04.2006 19:07
Heh, proč si všichni oblíbili anglické názvy? Nic proti anglině, ne že bych jí nerozuměla, střídání psaných jazyků mi problémy nedělá, ale... No, nevím, prostě mi to k tomu nesedí. btw, co třeba povídku komplet v angličtině - tu by někdo napsat nechtěl? No, zpět k tématu: Určitě se připojuji k těm, kteří chválí nápad a hlavně začátek, je to zase něco trochu jiného... Konkrétně např. věta "Ve vesnici byl slyšet křik, panika, hrůza a zděšení." mi nepřijde nějak vyloženě špatná, možná mimo jiné tím, že první je tam právě 'křik' - ale místy, hlavně ke konci, to občas působí, no... docela divně, to 'neohrabaně' to docela vystihuje... K časům - nevšimla jsem si takového střídání, které by mi vadilo nebo o kterém bych si myslela, že tam nepatří... Nejsem si jistá, jestli bych to přirovnala čistě k past simple a present perfect (čas minulý prostý a předpřítomný), ale blbost to asi není... ^^ Jelikož jsem holka zkažená gymplem ^^, tak mě pravopisné chyby přímo iritují... No ale jestli se chceš zdokonalit sám, tak to prostě budu muset přežít... I když aspoň to, že po "r" se v češtině obvykle píše "y" by sis zapamatoval mohl ;) Nevím, kde Ti začíná druhý díl, ale s navázáním by snad neměl být problém... Přinejhorším to tu zkritizujem a poradíme, jak to spíš udělat... aspoň pokud mám mluvit za sebe ;) Hm... myslím, že tentokrát to ani příliš negativně nevyznělo ^^ A ať už vyznělo, nebo ne - tak rozhodně piš dál :)

Gilmux [neregistrován(a)]20.04.2006 21:19
Jen upozorňuji že sem trochu pozměnil první díl, několikrát sem smazal další díl, jímž sem nevěděl jak navázat... Artemis: Když je někdo zděšení, nebo pociťuje "hrůzu", je předpoklad že bude řvát, a věř že jednotlicý řev se dá i rozeznat, je to sice trochu divný, ale já věřím ve smysl této věty. To s těma rukama pokrytýma bůhví čím nám udávala i učitelka u popisu na sloh, tak ti nevím... Střídání časů je tak trochu naschvál, jde o to- to co je napsaný v přítomným se stále děje, ovšem když někdo něco řekl, je to už minulost... V angličtině bych to definoval jako čas minulý a předpřítomný (present perfekt nebo jak se to píše...) A s tím čtením...věř že mám pocit že tenhle díl sem udělal s nejmíň chybama, co sem kdy napsal, ale i přesto se budu snažit stále zlepšovat, snad mi to nebudete mít za zlé, když se chci zdokonalit sám... ,)

Artemis [neregistrován(a)]18.04.2006 16:17
V první řadě bych chtěl pochválit nápad; jestli budou další kapitoly, tak se těším. Ale mám pár výtek - pravopis ti vyčítat nebudu, akorát k tomu chci říct, že jestli s ním máš problémy, tak si najdi někoho kdo to po tobě přečte, to není žádná ostuda. Další výtka se týká jakési 'neohrabanosti', příklad třeba "Ve vesnici byl slyšet křik, panika, hrůza a zděšení." Já ti nevím, ale nikdy jsem paniku ani hrůzu neslyšel ;) Nebo třeba "Ruce má pokryté rukavicemi." Taky, je to takové zvláštní... A pak si srovnej časy - střídáš přítomný a minulý :) Ale jinak nápad dobrý, jen se pokus aby se to dalo číst naprosto bez problémů...

[Umbreon] [neregistrován(a)]09.03.2006 20:49
Gilmux:Je to Suicune a fakt chytrej sem(aspoň myslim)

Gilmux [neregistrován(a)]16.02.2006 18:56
Proč anglický název povídky? Protože budou anglické názvy epizod... prostě mi anglické názvy zní líp... ehm ^^;;

Gilmux [neregistrován(a)]16.02.2006 18:54
Sharpedo: No a kdo, když seš tak chytrej? .P

Sharpedo [neregistrován(a)]15.02.2006 19:21
Já vim kdo ho odnes heč heč heč

Gilmux [neregistrován(a)]13.02.2006 19:31
^_^

Dark Suicune [neregistrován(a)]13.02.2006 19:30
A jen ještě taková poznámka, nebo spíš dotaz, ze zvědavosti. Proč má ta povídka anglický název?

Dark Suicune [neregistrován(a)]13.02.2006 19:25
Á, zase jedna nová povídka. Docela se mi líbí, zvlášť to připomínání vinic, dodává to tomu takovou zvláštní tajemnost, protože sady (ať už vinné nebo ovocné nebo jakékoli jiné) jsem vždycky považoval za něco, kde se člověk a příroda tak nějak spojuje (i když člověk je samozřejmě součástí přírody, ač to tak někdy bohužel nevypadá). Kromě pár menších pravopisných chybiček je to celkem čtivé a přečtu si další díly. A s tím vyjícím pokémonem, jsem zvědavý, kdo to bude :)

Gburco [neregistrován(a)]13.02.2006 13:43
No hurá, znova dobrá poviedka z tajomným začiatkom... super, teším sa na pokračovanie

julius [neregistrován(a)]12.02.2006 22:25
je to dost dobrý a taky se těšim na další díly. zajímá mě tam spoustu věcí (třeba kdo ho odnes)

[ Zobrazit všechny příspěvky ]

  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní