[návrat na
povídku
]
Rattata Kao
[seznam
povídek
]

[ Obnovit stránku ] Diskuse k povídce [ Přidat vlastní komentář ]
david6620.08.2009 07:33
Ahoj, tahle povídka je celkem dobrá dám ti dvojku. Jo a nevýte jak zde můžu uložit povídku? Dík. Ps.: Vy jste z toho udělali CHAT místnost :D

JuLius01.08.2008 18:43
já nechápu, rpčo bych to měl vysvětlovat ... jak jsem řekl, hodnocení je zde naprosto irelenavtní a nechápu, proč na něm lpíš ... a taky jsem řekl, že sem ti vylepšil průměr, tak trochu uvažuj ...

s.h.ar.k.01.08.2008 10:43
svindlujete? proboha, v cem? proc byste meli svindlovat? pouze postradam iluze ohledne zdejsi komunity.

Temná Umbreon31.07.2008 21:19
s.h.a.r.k.: Takže napřed mám pitomý téma, teď zas tvrdíš, že švindlujem! No to je fakt vrchol!

s.h.ar.k.31.07.2008 16:43
hodnoceni nic neznamena. pulka lidi by tu nerozeznala dobrou povidku od mizerny ani kdyby je s ni nekdo pretah po hlave; druha jsou autori, kteri si pomoci mizernyho hodnoceni ostatnich povidek zlepsujou prumer tech svych. samozrejme, prvni nevylucuje druhe.

Temná Umbreon31.07.2008 14:08
julius: Stejně se mi to zdá divný. Kira je ještě stejnější jako ostatní, a má lepší známku než tohle. Jak mi to vsvětlíš? Nezdá se ti divný, že tu na začátku byl jenom úvod a okamžitě mi zasadili pětku? Po první kapitole že mi hodili čtyřku?

JuLius28.07.2008 19:29
naopak, vylepšil sem ti průměr trojkou

Temná Umbreon28.07.2008 18:17
A taky mi připadá docela divný, že bys se lidem ta povídka líbila jen o trochu víc než ta debilní "Vítejte v Johto". Ty mi tu známku schválně kazíš, viď?

JuLius28.07.2008 16:46
říkám, nejsem si jistej, aledoval sem to jenom když to šlo tehdy na nově

Temná Umbreon28.07.2008 16:34
julius: Ne, v seriálu to určitě nebylo. Jsem si tím jistá. Možná myslíš závod těch Ponyt, ale to už si moc nepamatuju.

JuLius28.07.2008 16:10
"Jak mi můžeš tvrdit, že je tohle tak špatná povídka?"-to zní narcisticky :) ... a co se týče mého názoru (četl jsem jenom první kapitolu), souhlasím, že je to furt stejný jako většina povídek tady. vlastně souhlasim s celou sharkovou kritikou. ano, styl má pěkný, ale jak už sem se vyjadřoval, pro mě je hlavní ten děj. ukážu ti jednoduchou rovnici. x=0. za x si dosaď touhu být mistrem ligy, vyhrát contest nebo být nejlepší v závodění rattat (mimochodem, nebylo to i v seriálu? mam nějakou matnou myšlenku že ano, ale nejsem si jistý)

s.h.ar.k.27.07.2008 20:44
hodnoceni nevypovida o nicem. netvrdim, ze je spatna, naopak, uz jsem se vyjadril, ze tvoji tvorbu povazuju za nadprumer. nicmene porad se to drzi toho samyho schematu, jedne jedine dejove linie (prvni pokemon, souteze, kamaradi...zname), obmena je jenom kosmeticka. opravdu neni duvod takhle vyskakovat na objektivni kritiku.

Temná Umbreon27.07.2008 19:38
s.h.a.r.k.: Hele, takhle povídka je teprve v začátcích. Jak mi můžeš tvrdit, že se tam stane cokoliv jiného, než mělo být? Jak mi můžeš tvrdit, že umíš posoudit povídku sotva podle dvou kapitol? Jak mi můžeš tvrdit, že je tohle tak špatná povídka? Tím, že tam je nějaký sen? Tím, že se tam člověk o něco snaží? Tohle je přeci něco úplně jiného, než dosud bylo - nikdo zatím nezačal tvořit závody nějakých pokémonů. Všichni píšou o pokémonech, kontestech a odznacích. Než začneš hodnotit, přečti si i jiné povídky. Například Tony Diamond píše o Contestech, a je nejlépe ohodnocená povídka. Vzpamatujte se, ty a julius!

s.h.ar.k.27.07.2008 18:31
...a nez budu zase z neceho obvinen, zatim jsem neznamkoval, takze jsem ochotnej dat jeste sanci.

s.h.ar.k.27.07.2008 18:29
netusim, jaka byly pohnutky za vytvorenim teto povidky, ale pokud za to muze juliovo a moje rejpani do te predchozi, je to fatalni pripad nepochopeny kritiky. kazodpadne, vzhledem k tomu, ze jsem si to dokonce i precetl, se to trochu rozebere... -technika psani slusna, na pomery tyhle stranky dokonce celkem dobra. -charaktery mi nepripadaji nijak zvlast zajimavy, coz je u povidky, ktera nema zadnou zvlatni dejovou linii (respektive, je to porad ta stejna v blede modrym - sbirani bobriku/odznaku/cehokoli). -ohledne te kritiky a dejove linie; zkusim to trochu vysvetlit. hlavni problem je v tom, ze drtivou vetsinou tehle stranky tak vroucne milovane schema nic nenabizi. je predvidatelny, neobjevi se v nem zadny zvraty, neni v nem zadna pointa. je jedno, jestli se hrdina/hrdinka a jeho/jeji nejlepsi kamarad/love interest/rival/vsechno v jednom snazi ziskat vsechny odznaky, vyhrat vsechny contesty, nebo zavody nebo cokoli; neni jedinej duvod, proc by clovek mel cist az do konce, chybi motivace - protoze, konec koncu, vsechno tohle to uz milionkrat bylo. teoreticky se to da zachranit zajimavejma charakterama, ale ty se bohuzel - jak se zda - taky drzi nekolika zabehnutych vzorcu, viz vyse. nejsem si jistej, jestli se mi to povedlo vyjadrit srozumitelne; u tohohle typu povidky proste chybi motivace pro cteni. neexistuje zadna sokujici pointa, neexistuje zadna myslenka, neexistuje nic, co by v prumernym ctenari vzbudilo nejakej pocit. samozrejme nemuzu mluvit za ostatni kritiky...ostatniho kritika...ale tohle je to, co na tomhle schematu vadi me.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní