[seznam
povídek
]

Pokémoni po 20 letech.

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Pokémoni po 20 letech[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 7-mi čtenáři na známku 2,71. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 6 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Pokémoni po 20 letech


První Pokémon Ash už pomalu dospíval 30 roku jeho života misty se dožívala již 29. Ash s Misty si dávno uvědomily že jejich pouto kvůli kterému svpolu chodily po pokémonské pouti nezávisí na Mistiyně kole ale na něčem jiném. Jejich neustálé pošťuhování dospělo k tomu že Misty a Ash se vzali. :o). Jejich pokémonské putování bylo u konce.

Misty a Ash společně s jejich pokémony si postavily domeček na okraji Oblázkového města. Niní po 20 letech tu žijí spokojeně s harmonií s přírodou a pokémony. Ashe občas přepadají bouřlivé myšlenky že by si zabudoval vlastní pokémonský Stadion ale takové věci ho napadnou rychle a stejně rychle zase zmizí. Jordan, Syn Misty a Ashe se právě dožíval 10 roku svého života zítra má nastat ten den. Jordan nebyl o nic menší vášnivec do pokémonů neš býval Ash a nebyl o nic menší tvrdohlavec.

Ale byl přece trochu jiní. On vůbec nespal ten večer a když ráno zvonil budík na 6 hodin vyrazil byl tam eh zrada byl tam druhý :). Ale kdo to mohl... přijít tak brzo no jistě kdo jiní než Johny syn Garyho a krásné spanilé Mirian překrásná trenérka pokémonů do které se Gary zamiloval a oženil se s ní. Vzal si samozdřejmě Squirtla toho chtěl Jordan taky. Johny už odcházel střetnuly se na pouhou setinku očima ale tu chvilku si stačili říct všechny své názory na toho druhého. Jordan hned běžel za profesorem Oakem který už byl velice stár ale stále dával mladým trenérum jejich první pokémony. Jordan nevěděl kterýho si má vybrat z těch zbylích.

Ale najednou se mu v očích objevil Dito za profesorem a ten řekl "Líbí se ti že mě taky ale jen si ho vem jestli chceš" Jordan poděkoval dito si Jordana také oblíbil ale vyváděl mu docela zajímavé kousky proto se ho také profesor Oak chtěl zbavit a jaké kousky se dozvíte v příštím díle který se bude jmenovat Ditův tajemný kamarád .........


Budou další díly časem :) (Misty a Togepi)


Mějte se hezky .


(Jsem autorka stránky http://www.HarryPotter.Chytrak.cz)


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní