[seznam
povídek
]

Rattata Kao

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Úvod - tohle si přečtěte, aby ste věděli, o co v téhle povídce jde. Je to pár řádků, tak se pro to snad nezabijete :)[ Zobrazit ]
2  Ze Sinnohu do Lohannu[ Zobrazit ]
3  Umím se o sebe postarat![ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 12-ti čtenáři na známku 2,83. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 15 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Úvod - tohle si přečtěte, aby ste věděli, o co v téhle povídce jde. Je to pár řádků, tak se pro to snad nezabijete :)


Píše se červen roku 2019, vynalezeny nové technologie, jako třeba Pokédex X, objeveni noví pokémoni, místo 493 je jich nyní něco přes 510. Pokédex vylepšen, zmenšen. Nyní je velký jako i-pod nano, ale je v něm uloženo více informací než v celém původním pokédexu. Teď do Pokédexu X můžete i sami něco nahrát, dostanete se z něj na internet, pamatuje si vaše pokémony, pamatuje si místa a datumy, které do něj nahrajete, můžete si do něj stáhnout hudbu a při dokoupení vylepšení dokonce i hry. Mnohem menší počítač.

Přibližně před deseti lety vstoupily do módy závody Rattat. Původně to měly být jen obyčejné závody, ve kterých jde jen o malou sumičku peněz za vítězství a první místo, mezi lidmi ale rychle, během jediného roku, nabraly oblíbenost, a tak se z těchto závodů stal populární koníček lepších lidí, kteří mají čas na celodenní trénink. Začaly se chovat speciální Rattaty (Závodní Rattaty), které se stále šlechtily, až se jim vyvinuly rychlé a hbité nohy, menší hlavy, delší a tenčí ocasy a štíhlé trupy, celé tělo má však hustější srst než obvykle, aby odolávalo i závodům v zimě, kdy se nechodí do auly, ale dokonce se závody vylepšují o led, přes který musí Rattaty přeběhnout, a v krutějších podmínkách i jezera, ve kterých, když Rattata nestoupne na vyznačený kus ledu, se jezero během deseti vteřin celé rozpustí, a Rattata spadne do mrazivé vody, odkud ji pak musí lovit.

Tyto Závodní Rattaty jsou vyváženy po všech ostrovech, aby se nemusilo pro jednu Rattatu na druhý konec světa, ale pro trénink, závody, turnaje a tyhle serepetičky se objevil a zpřístupnil ještě jeden ostrov. Tento ostrov dostal jméno Lohann, podle profesora, který tento ostrov objevil, najmul firmu, která ostrov prosekala a zpřístupnila, a který všechny závody financuje, pořádá, předává ceny místo krásné, blonďaté, štíhlé, módní, zářivě se usmívající, mladé a blbé holky, komentuje a takdále.

Lohann se také rozhodl, že pro nováčky, nové Trenéry Rattat, postaví velkou laboratoř v centru ostrova, kde bude chovat a šlechtit Rattaty. Pro ni si však musíte na úřad v centru města, kde po dny, kdy má objednávky, přebývá i se svými Rattatami.

Jak už to tak bývá, náš (vlastně můj) příběh bude sledovat jednoho z těch mladých nadšenců, zapálených pro všechno. Ten nadšenec je holka, je jí třináct a 364 dní (což znamená, jak jistě vidíte, že má brzy narozeniny), má dlouhé, špinavě blond vlasy po záda, které si nikdy nečeše, má přibližně 160 cm, občas starostlivá, má spíš radši sport než umění, má pihovatý nos (ne jako Pipi, jen několik pih), velké zelené oči a jmenuje se Stephanie. Tahle Stephanie se už ve svých pěti letech rozhodla, že bude Trenérkou Rattat, a jak už to tak bývá, že se stane tou nejlepší.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní